©2019 | Become Connected | info@becomeconnected.nl | KvK 74900196 | Nederland

OVER MIJ 

Het gezicht en de persoon achter Become Connected

Hallo! Ik ben Wieteke, getrouwd met Martijn en mama van Elize (4 jr.) en Sophia (1 jaar.). Doorlopend op zoek naar balans in mijn drukke gezinsleven.  Ik hou van diepgaande gesprekken, alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft en ik ben altijd wel iets aan het organiseren!

In ons gezin met twee dochters, is het gezellig, rommelig én behoorlijk roze.  Als parttime secretaresse maar bovenal als mama doe ik mijn best om alle spreekwoordelijke ballen in de lucht te houden en alle rollen die ik heb zo goed mogelijk te vervullen. Deze combinatie is nog best lastig met een verslavingsgevoeligheid voor social networks en Netflix series en met een drang voor orde en netheid in een rommelig huishouden, waar je struikelt over speelgoed, wasgoed en zelfhulpboeken. Maar de zoektocht naar balans, geef ik niet op!

Een van de dingen die mij helpen in het behouden van de balans is voldoende me-time organiseren. Omdat ik daar zó blij van word en het me zoveel geeft ben ik Become Connected gestart.

Become Connected gaat over verbinding. Ik wil een bijdrage leveren aan jouw verbinding, met de belangrijkste persoon, jijzelf! Om aandacht te geven aan die vrouw achter; de moeder, collega, dochter, vriendin van...We investeren een heleboel tijd en energie in allerlei verbindingen, met onze kinderen, partner, familie en vrienden. De relatie met onszelf komt vaak op de laatste plek, als we ergens nog een momentje hebben om te kijken hoe het met onszelf gaat. De verbinding met jezelf is waar ik heel enthousiast over ben, waar ik continu in blijf investeren en waar ik super nieuwsgierig naar ben. Deze verbinding staat aan de basis van alle andere verbindingen die je aangaat.

 

Na jarenlange soul searching bij diverse professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en na het verslinden van heel veel boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling weet ik het zeker, ik wil niet alleen zelf  investeren in me-time in diverse vormen, van een stilte retraite in een klooster tot weekendjes weg. Ik wil ook graag een bijdrage leveren aan jouw verbinding met jezelf. Want het brengt mij zo veel liefde en geluk. Door verbinding met mijzelf is de verbinding met anderen zoveel mooier en dat gun ik jou ook! 

Tijdens de retraites ben ik zelf de gastvrouw en organiseer ik de, door mij ontwikkelde, stiltewandeling. Mijn doel voor jouw me-time weekend is om te zorgen dat het jou aan niks ontbreekt, daar krijg ik energie van!

MY TEAM

Mijn liefdes… in ons huis komt alles voorbij; blijdschap, boosheid, verdriet, humor, geduld, véél ongeduld, waardering, delen, irritatie, dankbaarheid, maar boven alles ontzettend veel liefde!