©2019 | Become Connected | info@becomeconnected.nl | KvK 74900196 | Nederland

Wat te gek dat je meegaat! 

You're gonna love your me-time!

De retraite van 8 november 2019 zit VOL! Wil je op de hoogte gehouden worden van een nieuwe datum? Stuur dan een bericht middels het contactformulier.

Middels onderstaande button kom je in het digitale aanmeldformulier terecht.
Wanneer je je aanmeldt ontvang je daarvan een bevestiging. Wat ontzettend gaaf dat jij jezelf dit mommy me-time weekend gunt! We are gonna have a blast! Praktische zaken rondom boeking en annulering vind je onderaan, wees gerust het is slechts één pagina ;) 

 

De aanbetaling (25% van de totale prijs) betaal je binnen 14 dagen na je aanmelding. De rest van het bedrag dient uiterlijk 4 weken voor vertrek betaald te zijn. Betaalgegevens en betaaldata ontvang je uiteraard na aanmelding.

Wil je samen met een vriendin komen? Hartstikke leuk, je bent meer dan welkom gezamenlijk. Als je het plezierig vindt om de betaling via één van jullie te laten lopen, vult de “hoofdboeker” dit aanmeldformulier in. Je ontvangt dan voor jullie beide een formulier voor extra informatie per mail om in te vullen. Mocht je ieder voor jezelf willen betalen, dan kun je het beste beide onderstaand aanmeldformulier invullen.

De retraite van 8 november 2019 zit VOL! Wil je op de hoogte gehouden worden van een nieuwe datum? Stuur dan een bericht middels het contactformulier.

Het juiste moment om te ontspannen is wanneer je daar geen tijd voor hebt. 

Omdenken, Sydney J. Harris